بنام آنکه قلم قسمگاه اوست
دیدم بچه ها خیلی درمورد درس و مدرسه توی تاپیك ها بحث می كنند گفتم اگه یه تاپیك مجزا برای این موضوع زده شه بهتره
در مورد درس و دانشگاه و كلا بچه های كنكوری. . .
موفق باشید![]()

بنام آنکه قلم قسمگاه اوست
دیدم بچه ها خیلی درمورد درس و مدرسه توی تاپیك ها بحث می كنند گفتم اگه یه تاپیك مجزا برای این موضوع زده شه بهتره
در مورد درس و دانشگاه و كلا بچه های كنكوری. . .
موفق باشید![]()
وطــنم اي شــكوه پا بر جا ، در دل التهــاب دوران هــا
كشــور روزهــاي دشــوار و ، زخمي ســـربلنــد بحــران ها !
ایســتادی به جنگ رو در رو، خنجر از پشت ميزند دشــمن
گویی از ما و در نهــان بر ما ، وطــنم پشت حيله رو بشـكن
رگت امروز تشــنه عشــق است ، دل رنجيــده خون نمي خواهــد
دل تو تا ابــد برای تپــش ، غير عشــق و جنون نمي خواهــد
شــرم بر من اگر حریــم تو ، پيش چشــمان من شكســته شود
وای بر مــن اگر ببینم چشم ، رو به روياي عشــق بسته شود
از تــب سرد موج های خــزر، تا خليــجي كه فــارس بوده و هست
میــشود با تو دل به دریــا زد ، ميــشود با تو دل به دنيــا بست
101678547 (08-07-2009), A M I N (06-23-2008), CAPITAN EDGE (06-26-2008), fahime_ss (06-23-2008), Mandana (06-23-2008), pegah topoloo (01-30-2009), portgirl (07-01-2008), sara s.s (09-12-2011)
به به !!!
مرسی كه بالاخره این تاپیكم زدید !!!!
راستی من چهارشنبه باید برم كارنامهبگیرم برام دعا كنید !!!!!!!!!!
اگه معدلم پایین 19 بشه مامان و معلم ورزشم نمس ذارن برم مسابقات فوتبالو من از ناراحتی میمیرم !!!!!!!!
جالب نیست كه كارنامه ی منو معلمم می گیره !!!! اخه چقدر من بدبختم !!!!
من فقط دو صفحه ديگه از آكسفورد مونده كه تموم كنم لغت هاي عمومي و مهمش كه كل آكسفورد رو از روي اونا توضيح داده
اصلا هم استرسی برای كنكور ندارم چون این دید رو دارم چه قبول شم چه نشم همه تلاشم رو حد اقل در حد توانم كردم
یا هم امسال نشد سال دیگه.ولی اینو باور دارم هر چی بیش تر بترسی برات بدتر میشه
به این فكر كن جواب درست روبه روته و فقط یكم فكر می خواد تا تیك بزنی و بری پی زندگیت!
من الان زبان اختصاصی منطقه 1 میگیرم.استان 18 و كشور 1807
از این اخرین آزمون هم حدود 2000 تائی لغت جدید از حفظ كردم كه مطمئنم خیلی خیلی بهتر برای كنكور اصلی نتیجه میگیرم
به قول بزرگامون:
توكلت به خدا ننه..!![]()
وطــنم اي شــكوه پا بر جا ، در دل التهــاب دوران هــا
كشــور روزهــاي دشــوار و ، زخمي ســـربلنــد بحــران ها !
ایســتادی به جنگ رو در رو، خنجر از پشت ميزند دشــمن
گویی از ما و در نهــان بر ما ، وطــنم پشت حيله رو بشـكن
رگت امروز تشــنه عشــق است ، دل رنجيــده خون نمي خواهــد
دل تو تا ابــد برای تپــش ، غير عشــق و جنون نمي خواهــد
شــرم بر من اگر حریــم تو ، پيش چشــمان من شكســته شود
وای بر مــن اگر ببینم چشم ، رو به روياي عشــق بسته شود
از تــب سرد موج های خــزر، تا خليــجي كه فــارس بوده و هست
میــشود با تو دل به دریــا زد ، ميــشود با تو دل به دنيــا بست
101678547 (08-07-2009)
بابا اعتماد به نفس
اصلا هم استرسی برای كنكور ندارم چون این دید رو دارم چه قبول شم چه نشم همه تلاشم رو حد اقل در حد توانم كردمولی مطمئنی تلاشتو کردی؟
تو که همیشه تو نت می چرخیدی.
بعد به من می گن نمره مهم نیست.به به !!!
مرسی كه بالاخره این تاپیكم زدید !!!!
راستی من چهارشنبه باید برم كارنامهبگیرم برام دعا كنید !!!!!!!!!!
اگه معدلم پایین 19 بشه مامان و معلم ورزشم نمس ذارن برم مسابقات فوتبالو من از ناراحتی میمیرم !!!!!!!!
جالب نیست كه كارنامه ی منو معلمم می گیره !!!! اخه چقدر من بدبختم !!!!
خوش به حالت که ناراحتی ات مسابقه فوتبال نرفتنه.
ناراحتی من بی انگیزگی هست که ممکنه واسه کسایی به دلایلی پیش بیاد که هیچ تقصیری درش ندارن.
همه زندگی ام تلاش کردم شرایط آموزشی رو؛حداقل واسه مدرسه خودمون بهتر کنم.! نتیجه اش عکس شد به خودم برگشت.
حالا نگرانی من خواهر کوچیکمه که می خواد بیاد دبیرستان.
یه خبر خیلی خوب هم شنیدم که بعد دو سال حداقل برای ما خیلی دیره.ولی خوشحال کننده است که طرح های بنیادگرایانه مورد قبول واقع نمی شه.
ولی خب تو محیط جدید طول می کشه که آدم با شرایط هماهنگ بشه. افت پایه اول خیلی ناجوره.
به هر حال نمی شه گفت بخشی اش به خاطر مشکل نظام آموزشی نیست.
خواهرم امسال کنکور داره. یعنی سال 78 منظورمه.
مدرسه یه برنامه ناجوری واسه شون ریخته.بعضی روزا از 7 تا 2 و از 5 تا 11 شب کلاس دارن.
تو خونه خستگی شو سر ما خالی می کنه. ما هم مظلوم.
به هر حال امتحانات دبیرستان تموم شده. دیروز بعد مدت ها جرات کردم به کارنامه ترم اولم نگاهی بندازم. خیلی خوب بود! فقط سه تا نمره بود که این همه معدلم آورده بود پایین. یادم افتاد چقدر ناراحت بودم واسه اش، واسه دلیلش، خب حق داشتم ولی می شد نشه.
آینده تحصیلی من که فعلاً در ابهامه. فعلاً فقط از درس می رم کلاس زبان که اون روحیه بخشه. کنکوری های زیادی هم تو انجمن داریم که تا چند روز دیگه راحت می شن. البته می گن انتظار واسه نتیجه کنکور خیلی بدتره. ولی من موافق نیستم. خیلی دوست داشتم منم کنکوری بودم. حداقل واسه زندگیم هدف داشتم
به هر حال زندگی می گذره. ایشاا... بعداً از تجاربم بیشتر در اختیار شیدا و دیگر دوستان قرار می دم.
امتحانات دانشگاه ها هم شروع شده که امیدوارم همگی موفق بشن. نا سلامتی دانشجو مهم ترین رکن نظام است.
البته متاسفانه اخیراً در دانشگاه های آزاد ترویج موسیقی صورت می گیرد، می گردند آن مو سیقی هایی که حرام نیست را پیدا می کنند و بعد آن را ترویج می کنند- که نباید بشود.
ولی امیدوارم یه روزی برسه که با درست شدن یا درست تر شدن نظام آموزشی ما کشورمون هم از این حالت در بیاد.![]()
یـــــاور همیــشه مـــــومـن، تو برو سفــــــــر سلـــامـــت
غمـــــــــ من نخـــــــور که دوری, برای من شـــده عــــــادت
ای طلـــــوع اولــیــن دوست، ای رفــیق آخـــر مــن
به سلامت! ســـفــرت خـوش....ای یــگانه یـــاور مـن
مقصدت هرجا که بــاشه، هر جای دنیا که بــاشــی
اونور مـرز شقــــایق، پشت لحظه ها که باشی
خاطرت بــــاشه که قلبـــــت سپـــر بلای مـــن بود
تنها دست تو رفـــیــق دستـــــــــ بی ریـــای من بود...
بلاخره این تاپیك هم زده شد!
ممنون ، حالا دیگه می تونیم با خیال راحت در مورد درسهامون حرف بزنیم بدون اینکه تاپیک دیگه ای رو از بحث خودش منحرف کنیم.
من دیروز رفتم کارنامه م رو گرفتم ، تصحیح اوراقشون در نوع خودش جالب بود. آخه من خودم کلید سوال ها رو از اینترنت گرفته بودم و دقیقا می دونستم توی هر درس باید چه نمره ای بگیرم .
هر چند دیگه سعی می کنم زیاد بهش فکر نکنم ، بقول مامانم در برابر این نظام آموزشی فقط باید یه مدل برخورد داشت اونم بی خیال شدنه.
اما در کل باید یه فکر اساسی بشه ،چون نظام آموزشی ما مشکلات بنیادین داره که باعث میشه آدم انگیزه ش رو برای ادامه دادن از دست بده...
Always Viva Barca
بلاخره این تاپیك هم زده شد!
ممنون ، حالا دیگه می تونیم با خیال راحت در مورد درسهامون حرف بزنیم بدون اینکه تاپیک دیگه ای رو از بحث خودش منحرف کنیم.
من دیروز رفتم کارنامه م رو گرفتم ، تصحیح اوراقشون در نوع خودش جالب بود. آخه من خودم کلید سوال ها رو از اینترنت گرفته بودم و دقیقا می دونستم توی هر درس باید چه نمره ای بگیرم .
هر چند دیگه سعی می کنم زیاد بهش فکر نکنم ، بقول مامانم در برابر این نظام آموزشی فقط باید یه مدل برخورد داشت اونم بی خیال شدنه.
اما در کل باید یه فکر اساسی بشه ،چون نظام آموزشی ما مشکلات بنیادین داره که باعث میشه آدم انگیزه ش رو برای ادامه دادن از دست بده...
Always Viva Barca
منم كه توی تاپیك دردل گفتم چی به سرم امده
اما حداقلش خوشحالم كه بقیه درسام رو خوب شدم!
وقتی نمره ملاك اصلی تشخیص خوب و بد ماست، چه سودی از درس خوندن می بریم؟
زمانی كه یكی با یه اشتباه نه چندان بزرگ مسیر زندگیش رو باید عوض كنه......
Lets get hell out of here
سینا معدلت چند شد؟![]()
توی كارنامه معدل رو حساب نكردن .
ضریبا رو هم نزدن ولی خودم بدون ضریب حساب كردم شدم 17.48
البته 100% اگر هر درس با ضریب حساب بشه فرق می كنه
Lets get hell out of here
من کارنامه نگرفتم.نمی دونم هم کی می دن. اصلاً بی خیال کارنامه و هر چی نمره و نمره و نمره.
معلم هایی که ما داریم بعضی هاشون واقعاً با رفتارشون دانش آموز رو به راه می آرن. اصلاً به نظر من کلاً این نظام نمره ای کاملاً اشتباه است،مثل نظر همه.
نمره باید با توجه به فعالیت دانش آموز سر کلاس داده بشه.
مثلاً من سال اول زبان فارسی ام 17 بود داد 20.به هر حال سواد هر معلمی با توجه به درکش از شرایط روحی دانش آموز هم باید سنجیده بشه.
حالا هم برداشتن و می خوان با حذف کنکور نمره رو خیلی مهم تر از اونی که هست کنن. دلم برای کسایی که از سال اول دبیرستان باید امتحان نهایی بدن واقعاً می سوزه. درس درس درس
به عبارتی نمره نمره نمره
خوابشون نمره،خوراکشون نمره، تفریحشون نمره،زندگی شون نمره.
____
در مورد اون prodigy یا به اصطلاح نابغه ها هم بگم من هم قبول دارم که استعداد همه چی نیست. در واقع استعداد رو تا حدی اکتسابی می دونم.ولی کسی که استعداد زیادی داشته باشه بعید نیست مثل اونا کم عمر کنه یا اینکه بگه:
I have nothing left to live for.
(نکته: منم یه بار اینو گفتم.یعنی منم نابغه ام؟
)
چون چیزهایی رو می فهمه که برای دیگران قابل فهمه. دقیقاً مثل شرایط یه بزرگسال و یه بچه. مثل کسی که می خواد یه چی رو بگه ولی شرایط نمی ذاره، یه نوع محکوم به سکوت بودن. و دیگر هیچ.![]()
یـــــاور همیــشه مـــــومـن، تو برو سفــــــــر سلـــامـــت
غمـــــــــ من نخـــــــور که دوری, برای من شـــده عــــــادت
ای طلـــــوع اولــیــن دوست، ای رفــیق آخـــر مــن
به سلامت! ســـفــرت خـوش....ای یــگانه یـــاور مـن
مقصدت هرجا که بــاشه، هر جای دنیا که بــاشــی
اونور مـرز شقــــایق، پشت لحظه ها که باشی
خاطرت بــــاشه که قلبـــــت سپـــر بلای مـــن بود
تنها دست تو رفـــیــق دستـــــــــ بی ریـــای من بود...
Sina (06-23-2008)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 133فعالیت :(نمایش - خوانندگان) (Set Date)