به آبی دلان محبوب ترین و بزرگترین سایت هواداران استقلال خوش آمدید

• ثبت نام
  • راهنما
  • Username Password

• انجمن
    • راهنما
    • تقویم
    • ارتباطات
      • گروه های دسته جمعی
    • عملیات انجمن
      • نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده
    • کلیدهای میانبر
      • نمايش مديران انجمن ها
  • امتیازات
  • وبلاگ ها
  • آخرین ارسال ها
  • روزشمار
  • راهنما
  • آلبوم ها
  • گروه ها
  • بازی آن لاین
  • جست و جوی پیشرفته
  • خانه
  • انجمن
  • فوتبال داخلی
  • کلوپ استقلال
  • آبی دلان

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: استقلال 91 در کدام پست نیاز بیشتری به تقویت دارد؟

رأی دهندگان
42. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • دروازه بان

0 0%
  • مدافع

12 28.57%
  • هافبک

5 11.90%
  • مهاجم

25 59.52%
+ پاسخ به موضوع
صفحه 3113 از 3292 نخستنخست قبلی ... 2113 2613 3013 3103 3110 3111 3112 3113 3114 3115 3116 3123 3213 ... بعدی آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31,121 تا 31,130 , از مجموع 32919

موضوع: آبی دلان

• LinkBack
    • LinkBack URL LinkBack URL
    • About LinkBacks About LinkBacks
  • ابزارهای موضوع
    • پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده
    • ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان…
    • اشتراک در این موضوع…
  • نحوه نمایش موضوع
    • تعویض به حالت ترکیبی
    • تعوض به حالت رشته ای
  1. 02-22-2012 21:44 #31121

بهنام
    بهنام آنلاین نیست.

بهنام آواتار ها

مدیریت کل سایت - ADMIN

سپاس ها
    37,404
    سپاس شده 49,428 در 11,739 پست
    نوشته های وبلاگ
    1

ویترین امتیازات
    آقای گل آبی دلان (برترین آقا  

/ ارزش درجه: 20

خوشتيپ ترين كاربر آبی دلان  

/ ارزش درجه: 15

محبوب ترين كاربر آبی دلان  

متعصب ترين كاربر آبی دلان  

تعداد جوایز: 4
    تعداد امتیازات: 75

نقل قول نوشته اصلی توسط Farhad نمایش پست ها
    به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، مجتبی جباری، هافبک بازی‌گردان و پاسور گلساز استقلال که مثل بقیه بازیکنان این تیم روزهای تعطیل و استراحت مطلق را سپری می‌کند، به امارات رفته است. او که با مصدومیت زانو هم روبه‌رو است، در بازگشت از این سفر کوتاه، به یک مشورت پزشکی دست خواهد زد تا نحوه مداوا و معالجه پای خود را معلوم کند.
    به گفته دکتر رضایی، پزشک تیم استقلال، هنوز معلوم نیست که روند درمان زانوی جباری چگونه باید طی شود. قبل از هرکار، باید او دوباره معاینه و در یک یا چند تست ارتوپدی مربوط به مفصل زانو، شرکت کند تا همه‌چیز با دقت «صددرصد» روشن و معلوم شود.
    قرار است بعد از سمینار بین‌المللی که در جزیره کیش برگزار می‌شود برای پزشکان ارتوپدی وضعیت جباری تشریح شود تا بعد از مشاوره و سپس معاینه وی تصمیم نهایی در مورد او گرفته شود.
    احتمال دارد جباری بدون نیاز به عمل جراحی، سلامت کامل پای خود را بازیابد. معاینه بعدی و نظر مشورتی پزشکان متخصص، بسیار تعیین‌کننده است.

امیدوارم مجتبی رو از دست ندیم. واقعا تعجب کردم از کار مظلومی. باید دقیقه 70 تعویضش می کرد وقتی جلو بودیم. اگر بتونه همینجوری بازی کنه بهتره مظلومی هم یک بازی در میون ازش استفاده کنه تا فشار زیادی بهش وارد نشه و تو بازیهای حساس بتونیم ازش استفاده کنیم. مخصوصا فینال جام حذفی. اگر مجتبی با یک پا هم اون وسط زمین باشه خیلی راحت شاهین رو می زنیم ولی اگر نباشه ممکنه کارمون به اگر و اما کشیده بشه... حالا که آندو هم کم کم داره آماده حضور در مسابقات میشه اگر جباری بره زیر تیغ خیلی خبر ناگورای خواهد بود.

-------------

بهنام جان این آواتار و این عکس هم به افتخار شما و کاپیتان امیرآبادی

امیرابادی سال 83 به همراه یه سری بازیکنهایی دیگه مثل بائو، حسین کاظمی و اکبرپور به استقلال اومد. اونها حالا به هر دلیلی رفتن و نموندن اما امیرآبادی با هر مربی که اومد موند و کار کرد و همیشه با تعصب بازی کرد. تا رسید به اینجا که الان کاپیتان استقلال شده اما از بائو، کاظمی و اکبرپور ماهی یک خبر هم بیرون نمیاد. البته بماند که امیرآبادی پیشنهادی بهتر از استقلال هم نداشت خب اما در هر صورت همین که هر مربی اومد امیرآبادی رو بر خلاف هوادارها تو لیستش گذاشت نشون میده هم از نظر فنی خوب بوده و هم با تعصب بازی کرده برامون.

ایول عجب تصادفی ! شماره 3 - متولد 3 اسفند - در تولد 33 سالگیش گفت که ستاره سوم در راهه...

انصافا امیرآبادی همیشه مورد بی مهریمون قرار گرفته... مقصر هم خودش نیست، چند بار گفتم... جزو اون دسته از بازیکناست که فوتبالش تماشاگر پسند نیست... کسی که فوتبال رو فقط نگاه میکنه بازی امیرآبادی رو نه تنها نمیپسنده، بلکه حتی نمیپسنده! ولی واقعا بازیش مفیده... در دفاع عالیه و اگر مجوز نفوذ رو داشته باشه پشت محوطه حریف هم باهوش کار میکنه... من مطمئنم اگر در دربی اخیر حتی فقط 10 دقیقه آخر بازی وقتی مظلومی دید مهدوی کیا اومده زمین و هرکاری میخواد داره میکنه(نفوذ، 3تا شوت خطرناک سمت دروازه و سانترهای پیاپی) امیرآبادی رو زمین میفرستاد به مهدوی کیا اجازه اینهمه هنرنمایی داده نمیشد و موتور پرسپولیس خاموش میموند و راحت دربی رو میگرفتیم... امیرآبادی همیشه فضای حرکتی رو از حریف میگیره و همین باعث سخت تر شدن کار حریف روبروش میشه... چیزی که اصلا به چشم نمیاد، چون حرکت بدون توپه و نبایدم به چشم بیاد! بازم میگم، بازیکن فوق العاده ای نیست، اما تو تمام این سالها یه بازیکن خوب بوده... حداقل چیزی نبوده که عموم هواداران در موردش نظر میدادن... تمام مربیان هم برعکس هواداران بهش اعتماد داشتن و ازش بازی میگرفتن... این قضیه اعتماد مربی و انتقاد هوادار نشوندهنده خیلی چیزاست... البته بازیکن فانتزی تو همه جای دنیا نسبت به بازیکنای دیگه محبوب تره... این قضیه فقط مختص به ایران نیست... مثلا ماکلله و پاتریک ویرا هیچوقت به محبوبیت بازیکنان فانتزی دیگه نرسیدن... با اینکه از خیلی بازیکنان محبوب تر از خودشون مثمرثمر تر بودن...
    درست مثل کیانوش... در اوج بی مهری تماشاگران هم مشخص بود خوب بازی میکنه.... اونم به دلیل سبک بازیش و پستش اصلا بازیش به چشم نمیاد... حتی فصل گذشته که ناآماده بود هم از خیلی بازیکنای محبوب دیگمون بهتر بود...

مهمترین مزیت امیرآبادی نیمکت نشینی بی درد سر و قابلیت بازی تو دو جناح بوده... مصدوم هم خیلی کم میشه و یه جورایی آچار فرانسه ی تیمه...

قبلا که خیلیها بهش میتاختن هم نوع بازیش رو دوست داشتم... اصلا فکر کنم خودم کشفش کردم از زمینای خاکی، ازشم حمایت کردم تا تو سن 33 سالگی مورد قبول خیلیها واقع بشه الآنم به خاطر کاپیتانیش یا اون پاس دربی کمی مورد حمایت هوادارا قرار گرفته(که این رو میتونیم تو استادیوم ها و بین هوادارا به عینه ببینیم) و به محبوبیتی که حقش رو داشته رسیده، وگرنه دید عموم هوادارا بهش همونی که سابقا بوده باقی میموند...

پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول

2. 15 کاربر از پست مفید بهنام سپاس کرده اند .

.:Hooman:. (02-23-2012), Aminmeshki (02-23-2012), arsha5877 (02-23-2012), BABAK-SS (02-22-2012), bahram 19 (02-22-2012), Farhad (02-22-2012), magmag (02-23-2012), Maryam_abipoOsh (02-22-2012), Mojtaba_fars (02-22-2012), saJJad (02-23-2012), SONIA (02-23-2012), مجید آبی دل (02-23-2012), مریم آبی ترین (02-25-2012), XAVI6 (02-23-2012), امیرعلی (02-22-2012)

3. 02-23-2012 02:14 #31122

Megadeth
    Megadeth آنلاین نیست.

Megadeth آواتار ها

بازیکن لیگ 2

علایق
    موزیک ، سریال و ...
    شغل و حرفه
    دانشجو
    سپاس ها
    372
    سپاس شده 544 در 78 پست
    حالت من
    Bitafavot

روشن: محمود فکري در حدي نيست که جوابش را بدهم

حرفهاي روشن در گفتگو با ايپنا را در ذيل مي خوانيد:
    * محمود فکري از اظهار نظر شما درمورد علي نظري جويباري بشدت شاکي شده و مسائلي را در مورد شما مطرح کرده است. در اين رابطه چه صحبتي داريد؟
    - به او چه مربوط است؟ ايشان(نظري جويباري) شکايت کرده و ما هم مدرک داريم. خودش(نظري جويباري) سند امضا کرده اما يادش نيست. من هيچوقت حتي به دشمنم هم نمي گويم دزد بوده و از راه دزدي به جايي رسيده بلکه گفته ام او از کنار استقلال به اينجا رسيده است. حالا يکسري زحمت کشيده اند و يک سري هم بدون زحمت از کنار استقلال برده اند. او(نظري جويباري) هرجا رفته گفته که قاضي فعلا 6 ماه زندان براي من بريده تا ببينيم چه مي شود!
    * اگر اين مسائل به فکري ربطي ندارد، پس چرا او در اين ماجرا وارد شده است؟
    - من به فکري کاري ندارم. فکري خيلي کوچکتر از اين حرفهاست که بخواهم در موردش حرف بزنم.
    * اما فکري مدعي شده چرا حسن روشن که بازيکن محبوبي بوده از کنار استقلال چيزي نبرده و به جايي نرسيده است؟
    - اينطوري که اينها برده اند، من هيچوقت نمي برم. آن زمان که بازي مي کردم پرسپوليس يک خانه و 500 هزار تومان پول به من مي داد که پيشنهاد خيلي خوب و وسوسه انگيزي بود اما در استقلال ماندم. ما از کنار استقلال هيچ چيز نبرديم و نبايد هم مي برديم. حالا چون ما نبرديم، اينها بايد اينجوري ببرند؟ اين مسائل اينطوري حل نمي شود و بايد برويم دادگاه و در آنجا ببينيم چه مي شود؟
    * البته فکري معتقد است که شما اگر در جلسه هم انديشي پيشکسوتان درخصوص جويباري حرف مي زديد، جوابتان را مي داد اما ترس اجازه نداده که رودرروي او حرف بزنيد. در اين رابطه چه صحبتي داريد؟
    - اصلا به او چه ربطي دارد؟ تو کسي هستي که بخواهم از تو بترسم؟ شکايت کرده ايد و دنبال آن باشيد. اتفاقا قاضي خوب و مهرباني هم داريد. خودش(نظري جويباري) تأييد کرده و امضا کرده که مرغوبکار را چقدر اجاره کرده است؟ من از کي بترسم؟ از محمود فکري؟ من فقط از خدا مي ترسم. فکري جايگاهي ندارد و در حدي نيست که جوابش را بدهم. او يک بازيکن معمولي بوده و هميشه به فکري احترام گذاشته ام و او هم به ما احترام گذاشته اما اين ماجرا به فکري ربطي ندارد.

فکري:آقاي روشن!سابقه مرا در استقلال تو و امثال تو نداريد

حرفهاي فکري در گفتگو با ايپنا را در ذيل مي خوانيد:
    * حسن روشن مدعي شده که مشکل نظري جويباري به شما ربطي ندارد. در اين رابطه صحبت مي‌کنيد؟
    - به من خيلي ربط دارد و حرفهايي که او مي زند به من خيلي بر مي خورد. وقتي مي گويد نظري جويباري سرمايه‌اش را از راه نامشروع بدست آورده، به من که فاميل نظري جويباري هستم، بر مي خورد.
    * اما روشن نگفته از راه نامشروع بلکه گفته از کنار استقلال به اينجا رسيده است؟
    - به هرحال از نظر ايشان نامشروع است اما روشن حرفهاي ديگري هم زده که قابل بحث است.
    * چه حرفهايي؟
    - ايشان در مصاحبه اي با يکي از روزنامه ها مرا بچه خطاب کرده است. من خيلي افتخار مي کنم که بچه ام به چند دليل؛ اول اينکه بچه ام و کارهاي بزرگي که شما کرده اي را نمي توانم انجام بدهم. نه من و نه خيلي از ايراني هاي ديگر نمي توانيم از اين کارهاي بزرگ انجام دهيم. دوم اينکه زمان انقلاب کارهايي که شما براي مردم انجام دادي را نتوانستم انجام بدهم و افتخار مي کنم که چنين کارهايي نکرده ام.
    * روشن گفته شما در حدي نيستي که بترسد و جايگاهي نداري که در موردتان حرف بزند؟
    - آقاي روشن! اگر نمي ترسيدي حداقل همان روز و در جلسه هم انديشي پيشکسوتان حرف مي زدي و من را مي‌شناختي. کارنامه من در استقلال کاملا روشن و مشخص است و سابقه مرا تو و امثال تو نداريد. هيچ وقت به اين سابقه ام غره نشده ام و هميشه مي گويم هرچه دارم از استقلال است و اين مسائل را مثل پتک تو سر استقلال نمي کوبم که هروقت ببرد، بگويم استقلال برده و بعد از هر باخت مصاحبه کنم و تيم را به هم بريزم. من يک استقلالي هستم و برد و باخت استقلال روي من و خانواده ام تأثير مي گذارد. از برد استقلال خوشحال مي‌شوم و از باخت تيم محبوبم ناراحت. من دنبال اين هم نيستم که با پريدن به افراد و زدن تهمت هاي بيجا پست و مقام بگيرم.
    * به نظر مي رسد خيلي عصباني هستيد؟
    - نه، من اگر تا حالا هم به ايشان احترام گذاشته ام به خاطر کسوتش در استقلال است و از اين به بعد هرکاري بکند يا هر حرفي بزند، جوابش را مي دهم. استقلال اين همه پيشکسوت دارد و هيچ کدام از آنها چوب لاي چرخ استقلال نمي گذارند. نمي دانم اين آقا چرا فکر مي کند خيلي خوب و متفاوت است؟ در پايان حرفهايم به خاطر رفتارم از ديگر پيشکسوتان استقلال عذر خواهي مي کنم و دست همه آنها را مي بوسم. اين حرفها را زدم چون گاهي اوقات بايد جواب عده اي را داد و گرنه تا آخر عمر بايد تهمتها را تحمل کرد.

......................................

بازم محمود آر پی جی خودمون ایول داره

4. 11 کاربر از پست مفید Megadeth سپاس کرده اند .

.:Hooman:. (02-23-2012), Aminmeshki (02-23-2012), arsha5877 (02-23-2012), BABAK-SS (02-23-2012), Farhad (02-23-2012), mehdi_74 (02-23-2012), saJJad (02-23-2012), مجید آبی دل (02-23-2012), XAVI6 (02-23-2012), امیرعلی (02-23-2012), بهنام (02-23-2012)

5. 02-23-2012 11:36 #31123

Farhad
    Farhad آنلاین نیست.

Farhad آواتار ها

مدیر بخش فوتبال داخلی

سپاس ها
    25,539
    سپاس شده 53,017 در 9,564 پست
    نوشته های وبلاگ
    1

ویترین امتیازات
    دومین کاربر متعصب آبی دلان  

/ ارزش درجه: 10

دومین کاربر فعال آبی دلان  

/ ارزش درجه: 8

سومین کاربر برتر آقا  

/ ارزش درجه: 5

دومین فنی نویس برتر آبیدلان  

تعداد امتیازات: 33

قبل از بازي استقلال و ذوب آهن در مرحله پلي آف بحث كنار گذاشتن مظلومي مطرح شد. داستان به اين شكل بود كه پرويز مظلومي با استقلال نتايج مناسبي در نيم فصل نگرفته بود. مهمترين موضوعي كه باعث طرح اين موضوع شد، باخت تراژدي استقلال در ده دقيقه پاياني دربي اخير بود تا جايي كه گفته مي شد قرار است در صورت ناكامي در برابر ذوب آهن هنكه جانشين مظلومي شود. به اين ترتيب، فتح الله زاده هم اميدوار شد تا براي فصل آينده مقدمات حضور امير قلعه نوعي را در استقلال فراهم كند. البته مظلومي بعد از پيروزي برابر ذوب آهن اين موضوع را تكذيب كرد.گفته مي‌شود شنيدن حضور قلعه نويي در استقلال باعث شده كه فرهاد مجیدی، با شنيدن اين اتفاقات در مجموعه استقلال به شدت ناراحت شود. فتح الله زاده كه پيش از اين اعلام كرده بود مجيدي براي فصل آينده در استقلال حضور دارد، در دوراهي بين قلعه نويي و مجيدي گير كرده است. مهاجم سابق استقلال كه پس از جدايي از استقلال همچنان رابطه‌ اش با اعضای این تیم را حفظ کرده است، در تماس با پرویز مظلومی و علی‌ فتح‌ الله زاده در خصوص همکاری‌ اش با این تیم شرط گذاشته است. به گفته نزديكان استقلال، مجیدی اعلام کرده اگر قرار باشد راهی تهران شود و با استقلال به فوتبال خود ادامه دهد،‌ تنها در شرايطي بازي می‌کند که سرمربی‌ استقلال پرویز مظلومی باشد و قلعه نويي و ديگران از جمله منصوريان به اين تيم برنگردند. فرهاد مجيدي و امير قلعه نويي رابطه خوبي با هم ندارند و از آن طرف گفته مي شود كه قلعه نويي هم راضي به كار كردن با مجيدي نيست. با اين حال بايد منتظر فصل آينده ماند تا ديد كه فتح الله زاده از ميان اين دو كدام را انتخاب مي كند.

اگر مظلومی بتونه استقلال رو به جمع 8 تیم برتر آسیا برسونه مطمئن باشید قلعه نویی نمیاد سرمربی استقلال بشه. پس در اون شرایط بهتره هم مظلومی حفظ بشه و هم مجیدی برگرده شاید که با اتحاد و همدلی بتونیم برای پنجمین بار به فینال آسیا برسیم. کاری که تا به حال هیچ تیم آسیایی نتونسته انجام بده. استقلال، الهلال و سئونگنام کره تنها تیمهایی هستن که 4 بار حضور در فینال رو تجربه کردن و هر کدوم دو بار فینال رو باختن و دو بار هم بردن. اما پوهانگ 3 بار رفته فینال و هر 3 بار هم قهرمان شده.

---------------

فدراسیون فوتبال در بخشنامه ای جدید اعلام کرد که با پیوستن دوباره محمد نصرتی و شیث رضایی به تیم فوتبال پرسپولیس، بازیکنان تیم پرسپولیس ملزم هستند که بجای تست دوپینگ ، تست hiv و هپاتیت b بدهند . این بخشنامه شامل کادرفنی و مدیریت باشگاه و تمامی اعضای تیم فوتبال پرسپولیس می باشد.
    ویرایش توسط Farhad : 02-23-2012 در ساعت 11:43

6. 15 کاربر از پست مفید Farhad سپاس کرده اند .

.:Hooman:. (02-23-2012), BABAK-SS (02-23-2012), farnosh (02-23-2012), magmag (02-23-2012), Maryam_abipoOsh (02-23-2012), Megadeth (02-23-2012), mehdi_74 (02-23-2012), Mojtaba_fars (02-23-2012), royalblue (02-23-2012), SONIA (02-23-2012), مریم آبی ترین (02-25-2012), XAVI6 (02-23-2012), امیرعلی (02-23-2012), بهنام (02-23-2012), بهروز (02-24-2012)

7. 02-23-2012 11:59 #31124

مجید آبی دل
    مجید آبی دل آنلاین نیست.

مجید آبی دل آواتار ها

بازيكن ليگ برتر

سپاس ها
    7,034
    سپاس شده 11,609 در 1,065 پست

ویترین امتیازات
    دومین کاربر محبوب آبی دلان  

دومین کاربر برتر آقا  

فني نويس برتر آبی دلان  

تعداد جوایز: 3
    تعداد امتیازات: 40

نقل قول نوشته اصلی توسط Megadeth نمایش پست ها
    روشن: محمود فکري در حدي نيست که جوابش را بدهم

حرفهاي روشن در گفتگو با ايپنا را در ذيل مي خوانيد:
    * محمود فکري از اظهار نظر شما درمورد علي نظري جويباري بشدت شاکي شده و مسائلي را در مورد شما مطرح کرده است. در اين رابطه چه صحبتي داريد؟
    - به او چه مربوط است؟ ايشان(نظري جويباري) شکايت کرده و ما هم مدرک داريم. خودش(نظري جويباري) سند امضا کرده اما يادش نيست. من هيچوقت حتي به دشمنم هم نمي گويم دزد بوده و از راه دزدي به جايي رسيده بلکه گفته ام او از کنار استقلال به اينجا رسيده است. حالا يکسري زحمت کشيده اند و يک سري هم بدون زحمت از کنار استقلال برده اند. او(نظري جويباري) هرجا رفته گفته که قاضي فعلا 6 ماه زندان براي من بريده تا ببينيم چه مي شود!
    * اگر اين مسائل به فکري ربطي ندارد، پس چرا او در اين ماجرا وارد شده است؟
    - من به فکري کاري ندارم. فکري خيلي کوچکتر از اين حرفهاست که بخواهم در موردش حرف بزنم.
    * اما فکري مدعي شده چرا حسن روشن که بازيکن محبوبي بوده از کنار استقلال چيزي نبرده و به جايي نرسيده است؟
    - اينطوري که اينها برده اند، من هيچوقت نمي برم. آن زمان که بازي مي کردم پرسپوليس يک خانه و 500 هزار تومان پول به من مي داد که پيشنهاد خيلي خوب و وسوسه انگيزي بود اما در استقلال ماندم. ما از کنار استقلال هيچ چيز نبرديم و نبايد هم مي برديم. حالا چون ما نبرديم، اينها بايد اينجوري ببرند؟ اين مسائل اينطوري حل نمي شود و بايد برويم دادگاه و در آنجا ببينيم چه مي شود؟
    * البته فکري معتقد است که شما اگر در جلسه هم انديشي پيشکسوتان درخصوص جويباري حرف مي زديد، جوابتان را مي داد اما ترس اجازه نداده که رودرروي او حرف بزنيد. در اين رابطه چه صحبتي داريد؟
    - اصلا به او چه ربطي دارد؟ تو کسي هستي که بخواهم از تو بترسم؟ شکايت کرده ايد و دنبال آن باشيد. اتفاقا قاضي خوب و مهرباني هم داريد. خودش(نظري جويباري) تأييد کرده و امضا کرده که مرغوبکار را چقدر اجاره کرده است؟ من از کي بترسم؟ از محمود فکري؟ من فقط از خدا مي ترسم. فکري جايگاهي ندارد و در حدي نيست که جوابش را بدهم. او يک بازيکن معمولي بوده و هميشه به فکري احترام گذاشته ام و او هم به ما احترام گذاشته اما اين ماجرا به فکري ربطي ندارد.

فکري:آقاي روشن!سابقه مرا در استقلال تو و امثال تو نداريد

حرفهاي فکري در گفتگو با ايپنا را در ذيل مي خوانيد:
    * حسن روشن مدعي شده که مشکل نظري جويباري به شما ربطي ندارد. در اين رابطه صحبت مي‌کنيد؟
    - به من خيلي ربط دارد و حرفهايي که او مي زند به من خيلي بر مي خورد. وقتي مي گويد نظري جويباري سرمايه‌اش را از راه نامشروع بدست آورده، به من که فاميل نظري جويباري هستم، بر مي خورد.
    * اما روشن نگفته از راه نامشروع بلکه گفته از کنار استقلال به اينجا رسيده است؟
    - به هرحال از نظر ايشان نامشروع است اما روشن حرفهاي ديگري هم زده که قابل بحث است.
    * چه حرفهايي؟
    - ايشان در مصاحبه اي با يکي از روزنامه ها مرا بچه خطاب کرده است. من خيلي افتخار مي کنم که بچه ام به چند دليل؛ اول اينکه بچه ام و کارهاي بزرگي که شما کرده اي را نمي توانم انجام بدهم. نه من و نه خيلي از ايراني هاي ديگر نمي توانيم از اين کارهاي بزرگ انجام دهيم. دوم اينکه زمان انقلاب کارهايي که شما براي مردم انجام دادي را نتوانستم انجام بدهم و افتخار مي کنم که چنين کارهايي نکرده ام.
    * روشن گفته شما در حدي نيستي که بترسد و جايگاهي نداري که در موردتان حرف بزند؟
    - آقاي روشن! اگر نمي ترسيدي حداقل همان روز و در جلسه هم انديشي پيشکسوتان حرف مي زدي و من را مي‌شناختي. کارنامه من در استقلال کاملا روشن و مشخص است و سابقه مرا تو و امثال تو نداريد. هيچ وقت به اين سابقه ام غره نشده ام و هميشه مي گويم هرچه دارم از استقلال است و اين مسائل را مثل پتک تو سر استقلال نمي کوبم که هروقت ببرد، بگويم استقلال برده و بعد از هر باخت مصاحبه کنم و تيم را به هم بريزم. من يک استقلالي هستم و برد و باخت استقلال روي من و خانواده ام تأثير مي گذارد. از برد استقلال خوشحال مي‌شوم و از باخت تيم محبوبم ناراحت. من دنبال اين هم نيستم که با پريدن به افراد و زدن تهمت هاي بيجا پست و مقام بگيرم.
    * به نظر مي رسد خيلي عصباني هستيد؟
    - نه، من اگر تا حالا هم به ايشان احترام گذاشته ام به خاطر کسوتش در استقلال است و از اين به بعد هرکاري بکند يا هر حرفي بزند، جوابش را مي دهم. استقلال اين همه پيشکسوت دارد و هيچ کدام از آنها چوب لاي چرخ استقلال نمي گذارند. نمي دانم اين آقا چرا فکر مي کند خيلي خوب و متفاوت است؟ در پايان حرفهايم به خاطر رفتارم از ديگر پيشکسوتان استقلال عذر خواهي مي کنم و دست همه آنها را مي بوسم. اين حرفها را زدم چون گاهي اوقات بايد جواب عده اي را داد و گرنه تا آخر عمر بايد تهمتها را تحمل کرد.

......................................

بازم محمود آر پی جی خودمون ایول داره

باسلام ،

یک زمانی بود شخصا فکرمی کردم دنیای فوتبال و بطورکلی ورزش تفاوت های زیادی با دنیای سیاست دارد... مثلا نخبگان و پیشکسوتان این عرصه همانند دنیای سیاست به یکدیگر تهمت نمی زنند ، همدیگر را تخریب نمی کنند ، بامرام تر و باگذشت تر هستند ، ترور شخصیت را جانشین انتقادات اصولی نمی کنند و... اما متاسفانه چندین سال است که اخلاق و رفتار برخی از آنان به مردان حوزه ورزش هم سرایت کرده و حتی یک روند ناامید کننده طی می کند!...

درآن عرصه " مردم " بایستی قربانی اختلافات شوند و دَم برنیاورند و دراین عرصه هم " هواداران " ناگزیرند که دائما در اضطراب و نگرانی بسربرند که مبادا این حاشیه ها تیم محبوبشان را سربزنگاه قربانی نکند و ....

آقای حسن روشن بحق یکی از بهترین بازیکنان تاریخ استقلال و فوتبال ملی ایران بوده است و دراین قضیه شکی نیست... بعنوان یک بازیکن همیشه برایم محبوب بوده است اما ایشان بایدبداند که بوده اند و هستند اسطوره هایی همچون منصور پورحیدری و علی جباری و... که درهمه حال نگاهشان به باشگاه محبوب از سر خیر خواهی و حمایت بوده است.

بشخصه قبول دارم که درحق بسیاری از پیشکسوتان جفاشده است اما آیا این می تواند دلیلی بر حاشیه سازی و جنجال آفرینی برای استقلال باشد؟!.... اصلا مگر درحق پورحیدری کم جفا شده است؟... یا مثلا علی جباری و امثال ایشان آیا درجایگاه واقعی خود نشسته اند و همواره مورد تکریم و احترام باشگاه بوده اند؟!

آقای حسن روشن و پیشکسوتان محترم!

استقلال درشرایط فعلی در یک مقطع بسیارحساس قرار دارد... دو موقعیت برای کسب 2 جام و صعود به مرحله گروهی لیگ قهرمانان که درصورت صعود ازگروه می توانیم امیدوار باشیم بعدازسالیان سال جزو هشت تیم آسیا قراربگیریم... همه این موارد باضافه ازدست دادن برخی ازمهره های موثر تیم و.... شرایط فوق حساسی را برای تیم محبوب آبی دلان رقم زده است.

حداقل انتظاری که ازشما عزیزان می رود این است که اگر حمایتی انجام نمی دهید حداقل آرامش را از تیم سلب نکنید... ممکن است که اکثرصحبت های شما درمورد افرادی که در استقلال حضور دارند صحیح باشد ( فرض می گیریم ) اما بااین روش که شما درپیش گرفته اید فقط استقلال ضربه خواهد خورد و زیان خواهد دید... تیمی که خودتان سالیان سال برای موفقیتش زحمت کشیده و عرق ریخته اید!... والسلام.
    یامهدی(عج)

تو دريك آدينه مي آيي تا قله سپيد نوررا به تصرف درآوري و اشك شوق وصال را برچهره مابنشاني ...

کارگر جم - دفاع میانی تاج ِقهرمان آسیا

8. 11 کاربر از پست مفید مجید آبی دل سپاس کرده اند .

.:Hooman:. (02-23-2012), arsha5877 (02-23-2012), Farhad (02-23-2012), Maryam_abipoOsh (02-23-2012), Megadeth (02-23-2012), Mojtaba_fars (02-23-2012), SONIA (02-23-2012), مریم آبی ترین (02-25-2012), XAVI6 (02-23-2012), امیرعلی (02-23-2012), بهنام (02-23-2012)

9. 02-23-2012 12:13 #31125

Mojtaba_fars
    Mojtaba_fars هم اکنون آنلاین است.

Mojtaba_fars آواتار ها

پیشکسوت انجمن

سپاس ها
    2,751
    سپاس شده 3,383 در 1,108 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Farhad نمایش پست ها
    قبل از بازي استقلال و ذوب آهن در مرحله پلي آف بحث كنار گذاشتن مظلومي مطرح شد. داستان به اين شكل بود كه پرويز مظلومي با استقلال نتايج مناسبي در نيم فصل نگرفته بود. مهمترين موضوعي كه باعث طرح اين موضوع شد، باخت تراژدي استقلال در ده دقيقه پاياني دربي اخير بود تا جايي كه گفته مي شد قرار است در صورت ناكامي در برابر ذوب آهن هنكه جانشين مظلومي شود. به اين ترتيب، فتح الله زاده هم اميدوار شد تا براي فصل آينده مقدمات حضور امير قلعه نوعي را در استقلال فراهم كند. البته مظلومي بعد از پيروزي برابر ذوب آهن اين موضوع را تكذيب كرد.گفته مي‌شود شنيدن حضور قلعه نويي در استقلال باعث شده كه فرهاد مجیدی، با شنيدن اين اتفاقات در مجموعه استقلال به شدت ناراحت شود. فتح الله زاده كه پيش از اين اعلام كرده بود مجيدي براي فصل آينده در استقلال حضور دارد، در دوراهي بين قلعه نويي و مجيدي گير كرده است. مهاجم سابق استقلال كه پس از جدايي از استقلال همچنان رابطه‌ اش با اعضای این تیم را حفظ کرده است، در تماس با پرویز مظلومی و علی‌ فتح‌ الله زاده در خصوص همکاری‌ اش با این تیم شرط گذاشته است. به گفته نزديكان استقلال، مجیدی اعلام کرده اگر قرار باشد راهی تهران شود و با استقلال به فوتبال خود ادامه دهد،‌ تنها در شرايطي بازي می‌کند که سرمربی‌ استقلال پرویز مظلومی باشد و قلعه نويي و ديگران از جمله منصوريان به اين تيم برنگردند. فرهاد مجيدي و امير قلعه نويي رابطه خوبي با هم ندارند و از آن طرف گفته مي شود كه قلعه نويي هم راضي به كار كردن با مجيدي نيست. با اين حال بايد منتظر فصل آينده ماند تا ديد كه فتح الله زاده از ميان اين دو كدام را انتخاب مي كند.

اگر مظلومی بتونه استقلال رو به جمع 8 تیم برتر آسیا برسونه مطمئن باشید قلعه نویی نمیاد سرمربی استقلال بشه. پس در اون شرایط بهتره هم مظلومی حفظ بشه و هم مجیدی برگرده شاید که با اتحاد و همدلی بتونیم برای پنجمین بار به فینال آسیا برسیم. کاری که تا به حال هیچ تیم آسیایی نتونسته انجام بده. استقلال، الهلال و سئونگنام کره تنها تیمهایی هستن که 4 بار حضور در فینال رو تجربه کردن و هر کدوم دو بار فینال رو باختن و دو بار هم بردن. اما پوهانگ 3 بار رفته فینال و هر 3 بار هم قهرمان شده.

فعلا که نشونه های خوبی از همدلی به چشم می خوره یک سری آدم تو تیم مشخص نیست چکاره هستند؟؟؟ فرهاد مجیدی از اون ور خط و نشون می کشه . یه سری آقایون هم ظاهرا در نقش غضنفر با دروازه خودی تک به تک شدند. یکی نیست به اینها بگه اگه پیشکسوتید لطفا تو این بازه زمانی خفه شید عزیزان . نمی دونم چرا یکی نیست به این دوستان حالی کنه بابا اگه الان روشنی بدون استقلال تاریکم نبودی اگه الان فکری هستی بدون استقلال هیچ عددی نبودی . واقعا متاسفم، الان بارسا 10 امتیاز از رئال عقبه . لاپورتا به عنوان کسی که هزارتا انگ بهش زده شد داره از بارسا حمایت می کنه . اینهام پیشکسوتهای ما هستند. بیچاره مظلومی ، بیچاره هوادار که واسه اینا یقه چاک می کنه . چه علی ها و حسین ها که از کنار این تیم به ثروت رسیدند ، به مجلس رسیدند از ما بهترون شدند . اما اشک و آهش مال هواداره . به خدا اگه اینا اصلا دلشون برا استقلال بسوزه و گر نه لا اقل الان زبان به کام می گرفتند . یکی با مربی فصل بعدش مذاکره میکنه ناهار و شام می خوره . یکی زمین تمرین اجاره میده . یکی از والدین بازیکنها حق و حساب می گیره . یکی به خاطر بچش میره که البته خدا پشت و پناهش ولی دیگه این خط و نشونا چیه ؟؟؟ اینجا فقط یه چیزی گم شده یه چیز کوچولو به اسم استقلال .
    همینطور بهم بتازید مهم نیست فینال جام حذفی رو پیش رو داریم مهم نیست شانس قهرمانی داریم آسیا هم که ارزشی نداره . بیچاره هوادار

پ.ن : از همه دوستان عذر میخوام من این روزها روحیه مساعدی ندارم میام با این ارسالهام شما رو هم اذیت میکنم . ببخشید
    درسته خیلی وقتا گل نخوردیم
    بعد تو ما یک دفعه هم نبردیم

دروازه بی تو، دیگه دروازه نیست
    بی تو از «آبی»... دیگه آوازه نیست
    این همه توپ و این همه ولوله
    یه مَرده که: «محبوب هر چی دله»

واستا با این بازیا آسون نمیر
    این آخرین پنالتیارم بگیر

هرچی ستاره بود تمومو بردن
    شیرجه بزن! تا بازیو نبردن

این همه مردم کُری با تو خوندن
    عقاب بهت گفتن و سر شکوندن

این همه روزنامه و تیتر اول
    با هر کی غیر «آبی»... عشقِ کل کل...

بازیو پس بگیر از این هوچیا
    چشماتو واکن به تماشاچیا

اگه بری بدجوری گل می خوریم
    توی همین نیمه یهو می بُریم
    دروازه خالیه یه همتی کن
    بیا و باز قبول زحمتی کن

واستا با این بازیا آسون نمیر
    این آخرین پنالتیارم بگیر

10. 9 کاربر از پست مفید Mojtaba_fars سپاس کرده اند .

arsha5877 (02-23-2012), Farhad (02-23-2012), Maryam_abipoOsh (02-23-2012), Megadeth (02-23-2012), mehdi_74 (02-23-2012), mohamad_maldini (02-23-2012), SONIA (02-23-2012), امیرعلی (02-23-2012), بهنام (02-23-2012)

11. 02-23-2012 13:01 #31126

Farhad
    Farhad آنلاین نیست.

Farhad آواتار ها

مدیر بخش فوتبال داخلی

سپاس ها
    25,539
    نوشته های وبلاگ
    1

ویترین امتیازات

سومین کاربر برتر آقا  

عشق است منصورخان پورحیدری

خودتان سال‌ها با مظلومي به عنوان سرمربي و مربي همكاري كرديد و او را بيشتر از هر كسي مي‌شناسيد. آيا پرويز پتانسيل كسب جام با استقلال را دارد؟
    ‌‌‌‌ ببينيد من بوي جام گرفتن مظلومي را احساس مي‌كنم؛ اين را از ته قلبم مي‌گويم. نه اينكه او سال‌ها همكارم بوده بخواهم مدافعش بشوم. روند حركتي استقلال با مظلومي اين را نشان مي‌دهد. پيروزي برابر تيم‌هايي مثل ذوب‌آهن اصفهان و الاتفاق عربستان اين ادعا را ثابت مي‌كند. ما بازي‌هاي بزرگي را برديم؛ ذوب‌آهني كه در آسيا باتجربه بود و الاتفاق كه فيناليست جام حذفي عربستان شده. آيا اينها تيم‌هاي كوچكي هستند؟

به كسب جام در حذفي، ليگ يا ليگ قهرمانان اميدواريد؟
    ‌‌‌‌ ما در 3 جام شانس قهرماني داريم. يك بازي را ببريم قهرمان جام حذفي مي‌شويم و در ليگ برتر هم دوباره صدرنشين خواهيم شد. در ليگ قهرمانان آسيا هم شرايط براي موفقيت مساعد است به خصوص كه مي‌بينم پرويز تجربه خوبي در مسابقات آسيايي دارد. او همراه خودم جام قهرماني آسيا را برده و اين يك تجربه بزرگ بين‌المللي است. پرويز واقعا مربي باتجربه‌اي است و من اين موضوع را به عينه مي‌بينم...

3 هفته تا قهرمانی در جام حذفی

12. 12 کاربر از پست مفید Farhad سپاس کرده اند .

.:Hooman:. (02-23-2012), arsalan (02-23-2012), BABAK-SS (02-23-2012), magmag (02-23-2012), Megadeth (02-23-2012), Mojtaba_fars (02-23-2012), royalblue (02-23-2012), SONIA (02-23-2012), مریم آبی ترین (02-25-2012), XAVI6 (02-23-2012), امیرعلی (02-23-2012), بهنام (02-23-2012)

13. 02-23-2012 13:50 #31127

بهنام
    بهنام آنلاین نیست.

بهنام آواتار ها

مدیریت کل سایت - ADMIN

سپاس ها
    37,404
    سپاس شده 49,428 در 11,739 پست
    نوشته های وبلاگ
    1

ویترین امتیازات
    آقای گل آبی دلان (برترین آقا  

خوشتيپ ترين كاربر آبی دلان  

/ ارزش درجه: 15

محبوب ترين كاربر آبی دلان  

متعصب ترين كاربر آبی دلان  

تعداد امتیازات: 75

لعنت به این شانس... گفتما هر وقت میگن احتمال مصدومیت جباری 1% هست، مطمئن باشید مصدوم شده و عمل هم میکنه و چند ماهی نیست... بیا... مشخص شد باید عمل کنه... میگن 2-3 ماه مجتبی رو نداریم، ولی شما روی 6ماه حساب کنید!! اتفاق خیلی بدیه، ولی ما که دیگه به بازی منهای ستاره هامون عادت کردیم... چند وقت دیگه هم روش!!:

مجتبی جباری ستاره خط میانی استقلال به زودی زانوی خود را تحت عمل جراحی قرار خواهد داد و این یک خبر بد برای کادرفنی استقلال است.

به گزارش خبرآنلاین، جباری از ناحیه مینیسگ دچار آسیب‌دیدگی شده است و در هفته‌های اخیر خبرهای مختلفی در مورد جراحی زانوی او منتشر شد. جباری بعد از بازی با الاتفاق عربستان در مصاحبه‌ای اعلام کرد که شاید زانویش را جراحی کند و حالا این موضوع قطعی شده است.
    پزشکان متخصص پس از بررسی پرونده جباری و دیدن عکس‌های زانوی او، تصمیم گرفته‌اند که زانوی هافبک استقلال را تحت عمل جراحی قرار دهند. ستاره آبی‌ها که برای استراحتی چند روزه به امارات رفته بود، اواسط هفته آینده تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت.
    مجتبی در شرایطی زیر تیغ جراحی می‌رود که استقلال شرایط حساسی در لیگ قهرمانان آسیا، لیگ برتر و جام حذفی دارد. جباری به احتمال فراوان 2 تا 3 ماه از میادین فوتبال دور خواهد بود و این بدترین اتفاق ممکن برای استقلال است.

14. 6 کاربر از پست مفید بهنام سپاس کرده اند .

Maryam_abipoOsh (02-23-2012), Megadeth (02-23-2012), Mojtaba_fars (02-23-2012), SONIA (02-23-2012), XAVI6 (02-23-2012), امیرعلی (02-23-2012)

15. 02-23-2012 14:43 #31128

Reza
    Reza آنلاین نیست.

Reza آواتار ها

ستاره ليگ برتر

شغل و حرفه
    دانشجو
    سپاس ها
    4,104
    سپاس شده 9,687 در 2,408 پست

ویترین امتیازات
    سومین کاربر متعصب آبی دلان  

تعداد جوایز: 1
    تعداد امتیازات: 5

من که هنوز خیلی امید دارم که مجتبی رو بتونن بدون عمل واسه بازیها آماده کنن
    ولی اگه خدای نکرده از دستش بدیم بدترین خبری بود که میشد به ما داد
    نمی دونم چرا اینقدر این بازیکن باید بدشانس باشه
    همیشه تو اوج خودش مصدوم شد و هیچوقت نتونست حق خودش رو از فوتبال بگیره
    بدون تعصب میگم که مجتبی می تونست تو بهترین تیمهای اروپایی بازی کنه و باز هم بدون تعصب میگم بهترین بازیکن ایرانی بود که من که از سال 73-74 فوتبال میبینم تو فوتبال ایران اومد و بازی کرد
    واقعا بازیکنی بود که خیلی حیف شد،این بازیکن اگه تو اروپا دنیا میومد معلوم نبود الان چه افتخاراتی که کسب نکرده بود

امیدوارم از دستش ندیم ولیاگه از دستش بدیم دیگه حاجی باید یه بازیکن واسه لیگ قهرمانان برامون جور کنه،ایمان می تونه گزینه خوبی باشه هرچند فاصلش تا مجتبی یه دنیاست

راستی لیست خرید ***یا رو دیدین؟ تا از اونها رو هم بگیرن که با وجود کارت سوخت بعید نیست خیلی تیمشون واسه فصل بعد قوی میشه
    YOU ARE IN MY HEART FOREVER

GOODBYE LEGENDS

16. 4 کاربر از پست مفید Reza سپاس کرده اند .

Farhad (02-23-2012), Mojtaba_fars (02-23-2012), SONIA (02-23-2012), امیرعلی (02-23-2012)

17. 02-23-2012 15:06 #31129

Megadeth
    Megadeth آنلاین نیست.

Megadeth آواتار ها

بازیکن لیگ 2

علایق
    موزیک ، سریال و ...
    شغل و حرفه
    دانشجو
    سپاس ها
    372
    سپاس شده 544 در 78 پست
    حالت من
    Bitafavot

آقا بهنام نگران نباش این خبر آنلاین هم مثل سایت گل اکثر خبرهاش فقط از روی تخیلات خودشونه
    حبرگزاری فارس گفته بود بعد از اینکه مجتبی از امارات برگشت احتمال جراحی کردنش 50 - 50 ـــه

18. 7 کاربر از پست مفید Megadeth سپاس کرده اند .

Farhad (02-23-2012), Maryam_abipoOsh (02-23-2012), Mojtaba_fars (02-23-2012), Reza (02-23-2012), SONIA (02-23-2012), امیرعلی (02-23-2012), بهنام (02-23-2012)

19. 02-23-2012 18:00 #31130

Farhad
    Farhad آنلاین نیست.

Farhad آواتار ها

مدیر بخش فوتبال داخلی

سپاس ها
    25,539
    نوشته های وبلاگ
    1

ویترین امتیازات

سومین کاربر برتر آقا  

مجموع گلهای آرش برهانی برای استقلال در تمام جام های مختلف:

86-87: لیگ 8 - حذفی 3 = 11 گل

87-88: لیگ 21 - حذفی 5 - آسیا 2 = 28 گل

88-89: لیگ 11 - حذفی 3 - آسیا 0 = 14 گل

89-90: لیگ 14 - حذفی 0 - آسیا 2 = 16 گل

90-91: لیگ 6 - حذفی 0 - آسیا 2 - ولایت 1 = 9 گل

در مجموع 78 گل: 60 گل در لیگ برتر - 11 گل در جام حذفی - 6 گل در آسیا - 1 گل در ولایت

با توجه به بازیهای باقی مونده تا پایان فصل فکر میکنم بتونه بعد از 5 سال تعداد گلهاش برای استقلال رو به 90 برسونه

اصل هدفت براي گلزني چيست؟!
    انگار حرف‌هايم را باور نمي‌كنيد! خدا را شاهد مي‌گيرم فقط موفقيت استقلال و هواداران. من عاشق هواداران استقلال هستم. به آنها فكر مي‌كنم. حتي شب‌ها، ساعاتي صحنه‌هايي كه آنها پس از گلزني مقابلم قرار مي‌گيرند را در ذهن تجسم مي‌كنم و گاهي اشك در چشم‌هايم جمع مي‌شود. من آنها را خيلي دوست دارم. مي‌دانم بعضي‌هاي‌شان با چه زحمت و مشقتي به ورزشگاه مي‌آيند. دلم براي بعضي‌هاي‌شان مي‌سوزد. خيلي دوست‌داشتني هستند ...

آرش با 27 سال سن چند سال ديگر مي‌تواند در اوج باشد؟
    در اوج بودن بستگي به خود بازيكن دارد. من خوب تمرين مي‌كنم. مشكلي از لحاظ بدني نيست. در همين بازي با الاتفاق عربستان 86 دقيقه خوب دويدم. از خودم راضي بودم و فكر مي‌كنم بايد خيلي بهتر از اين باشد ... يك چيز را صادقانه بگويم؛‌ آرش به تيم ملي برمي‌گردد!

تصور كن الان 35 ساله هستي. باز هم با همان شماره 9 در تركيب استقلال مي‌بينمت؟!
    مي‌خواهم جوابي به اين سوال شما بدهم كه هر چه اين عدد را بيشتر كنيد باز هم جوابتان را بدانيد؛ من آرش برهاني با استقلال پير مي‌شوم و بعد مي‌روم. تا جايي كه بتوانم بازي مي‌كنم و گل مي‌زنم حتي بعد از اينكه فوتبالم تمام شد هم با استقلال خواهم بود. من متعلق به اين تيم هستم؛ تيمي كه دوستش دارم و مي‌دانم گردن من هم حق دارد.

بعضي بازيكنان وقتي از استقلال يا پرسپوليس رفتند گذشته خودشان را فراموش كردند.
    نه، اينطور نيست. ما مديون اين تيم‌ها هستيم، به‌خصوص هواداراني كه گردن ما حق دارند. آنها نباشند نه روحيه داريم و نه انگيزه.

ویرایش توسط Farhad : 02-23-2012 در ساعت 18:44

20. 15 کاربر از پست مفید Farhad سپاس کرده اند .

.:Hooman:. (02-24-2012), Aminmeshki (02-23-2012), AzaR (02-24-2012), BABAK-SS (02-23-2012), Maryam_abipoOsh (02-23-2012), Megadeth (02-23-2012), Mehrdad (02-23-2012), Mojtaba_fars (02-23-2012), saJJad (02-24-2012), SONIA (02-23-2012), XAVI6 (02-24-2012), امیرعلی (02-23-2012), بهنام (02-23-2012), بهروز (02-24-2012), سارا استقلالی (02-24-2012)

+ پاسخ به موضوع
صفحه 3113 از 3292 نخستنخست قبلی ... 2113 2613 3013 3103 3110 3111 3112 3113 3114 3115 3116 3123 3213 ... بعدی آخرینآخرین
« موضوع قبلی | موضوع بعدی »

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 18 مهمان ها)

1. mehdi_74
  2. soheil_abi

کاربران خواننده این موضوع :05-09-2012, 23:08

فعالیت :(نمایش - خوانندگان)  (Set Date)  (Clear Date)

1. ‏ *MoHaMaD*
  2. ‏ 30n4
  3. ‏ abbas abdollahi
  4. ‏ ADMIN
  5. ‏ afshin-ss
  6. ‏ ALIREZA_ESTEGHLALI
  7. ‏ amen abiete
  8. ‏ Amir_aghaei
  9. ‏ AntAreS
  10. ‏ arsalan
  11. ‏ arsha5877
  12. ‏ Asm