روشن: محمود فکري در حدي نيست که جوابش را بدهم
حرفهاي روشن در گفتگو با ايپنا را در ذيل مي خوانيد:
* محمود فکري از اظهار نظر شما درمورد علي نظري جويباري بشدت شاکي شده و مسائلي را در مورد شما مطرح کرده است. در اين رابطه چه صحبتي داريد؟
- به او چه مربوط است؟ ايشان(نظري جويباري) شکايت کرده و ما هم مدرک داريم. خودش(نظري جويباري) سند امضا کرده اما يادش نيست. من هيچوقت حتي به دشمنم هم نمي گويم دزد بوده و از راه دزدي به جايي رسيده بلکه گفته ام او از کنار استقلال به اينجا رسيده است. حالا يکسري زحمت کشيده اند و يک سري هم بدون زحمت از کنار استقلال برده اند. او(نظري جويباري) هرجا رفته گفته که قاضي فعلا 6 ماه زندان براي من بريده تا ببينيم چه مي شود!
* اگر اين مسائل به فکري ربطي ندارد، پس چرا او در اين ماجرا وارد شده است؟
- من به فکري کاري ندارم. فکري خيلي کوچکتر از اين حرفهاست که بخواهم در موردش حرف بزنم.
* اما فکري مدعي شده چرا حسن روشن که بازيکن محبوبي بوده از کنار استقلال چيزي نبرده و به جايي نرسيده است؟
- اينطوري که اينها برده اند، من هيچوقت نمي برم. آن زمان که بازي مي کردم پرسپوليس يک خانه و 500 هزار تومان پول به من مي داد که پيشنهاد خيلي خوب و وسوسه انگيزي بود اما در استقلال ماندم. ما از کنار استقلال هيچ چيز نبرديم و نبايد هم مي برديم. حالا چون ما نبرديم، اينها بايد اينجوري ببرند؟ اين مسائل اينطوري حل نمي شود و بايد برويم دادگاه و در آنجا ببينيم چه مي شود؟
* البته فکري معتقد است که شما اگر در جلسه هم انديشي پيشکسوتان درخصوص جويباري حرف مي زديد، جوابتان را مي داد اما ترس اجازه نداده که رودرروي او حرف بزنيد. در اين رابطه چه صحبتي داريد؟
- اصلا به او چه ربطي دارد؟ تو کسي هستي که بخواهم از تو بترسم؟ شکايت کرده ايد و دنبال آن باشيد. اتفاقا قاضي خوب و مهرباني هم داريد. خودش(نظري جويباري) تأييد کرده و امضا کرده که مرغوبکار را چقدر اجاره کرده است؟ من از کي بترسم؟ از محمود فکري؟ من فقط از خدا مي ترسم. فکري جايگاهي ندارد و در حدي نيست که جوابش را بدهم. او يک بازيکن معمولي بوده و هميشه به فکري احترام گذاشته ام و او هم به ما احترام گذاشته اما اين ماجرا به فکري ربطي ندارد.
فکري:آقاي روشن!سابقه مرا در استقلال تو و امثال تو نداريد
حرفهاي فکري در گفتگو با ايپنا را در ذيل مي خوانيد:
* حسن روشن مدعي شده که مشکل نظري جويباري به شما ربطي ندارد. در اين رابطه صحبت ميکنيد؟
- به من خيلي ربط دارد و حرفهايي که او مي زند به من خيلي بر مي خورد. وقتي مي گويد نظري جويباري سرمايهاش را از راه نامشروع بدست آورده، به من که فاميل نظري جويباري هستم، بر مي خورد.
* اما روشن نگفته از راه نامشروع بلکه گفته از کنار استقلال به اينجا رسيده است؟
- به هرحال از نظر ايشان نامشروع است اما روشن حرفهاي ديگري هم زده که قابل بحث است.
* چه حرفهايي؟
- ايشان در مصاحبه اي با يکي از روزنامه ها مرا بچه خطاب کرده است. من خيلي افتخار مي کنم که بچه ام به چند دليل؛ اول اينکه بچه ام و کارهاي بزرگي که شما کرده اي را نمي توانم انجام بدهم. نه من و نه خيلي از ايراني هاي ديگر نمي توانيم از اين کارهاي بزرگ انجام دهيم. دوم اينکه زمان انقلاب کارهايي که شما براي مردم انجام دادي را نتوانستم انجام بدهم و افتخار مي کنم که چنين کارهايي نکرده ام.
* روشن گفته شما در حدي نيستي که بترسد و جايگاهي نداري که در موردتان حرف بزند؟
- آقاي روشن! اگر نمي ترسيدي حداقل همان روز و در جلسه هم انديشي پيشکسوتان حرف مي زدي و من را ميشناختي. کارنامه من در استقلال کاملا روشن و مشخص است و سابقه مرا تو و امثال تو نداريد. هيچ وقت به اين سابقه ام غره نشده ام و هميشه مي گويم هرچه دارم از استقلال است و اين مسائل را مثل پتک تو سر استقلال نمي کوبم که هروقت ببرد، بگويم استقلال برده و بعد از هر باخت مصاحبه کنم و تيم را به هم بريزم. من يک استقلالي هستم و برد و باخت استقلال روي من و خانواده ام تأثير مي گذارد. از برد استقلال خوشحال ميشوم و از باخت تيم محبوبم ناراحت. من دنبال اين هم نيستم که با پريدن به افراد و زدن تهمت هاي بيجا پست و مقام بگيرم.
* به نظر مي رسد خيلي عصباني هستيد؟
- نه، من اگر تا حالا هم به ايشان احترام گذاشته ام به خاطر کسوتش در استقلال است و از اين به بعد هرکاري بکند يا هر حرفي بزند، جوابش را مي دهم. استقلال اين همه پيشکسوت دارد و هيچ کدام از آنها چوب لاي چرخ استقلال نمي گذارند. نمي دانم اين آقا چرا فکر مي کند خيلي خوب و متفاوت است؟ در پايان حرفهايم به خاطر رفتارم از ديگر پيشکسوتان استقلال عذر خواهي مي کنم و دست همه آنها را مي بوسم. اين حرفها را زدم چون گاهي اوقات بايد جواب عده اي را داد و گرنه تا آخر عمر بايد تهمتها را تحمل کرد.
......................................
بازم محمود آر پی جی خودمون ایول داره